Lär dig vad skillnaden mellan Smart TV och LED-TV

När det gäller att välja en TV att köpa finns det flera egenskaper att notera. Mitt i så mycket teknik är det ibland svårt att känna till varje nyhet, så att förstå skillnaderna mellan två mycket viktiga funktioner – Smart TV och LED – TV-vi kommer idag att definiera vad var och en av dem är. Vill du veta? Fortsätt sedan läsa texten nedan:
Om Smart TV

Smart TV är i grunden namnet som används för att klassificera TV-apparater som kan ansluta till internet. Det är som om TV: n blandar sig med datorns, vilket resulterar i en av de modernaste typerna av TV, som vi kallar Smart.

Genom att ansluta enheten till ditt hem wi – Fi och aktivera internetåtkomst, det gör att utbudet av tillgängligt innehåll att vara mycket större-i själva verket nästan oändlig. Folkets favoritaktivitet på Smart-TV tittar på innehåll som finns tillgängligt på plattformar som YouTube eller Nya filmer på dreamfilms, samt installerar andra appar.
Om LED-TV

LED-tv-apparater är en utveckling av LCD-TV, som är namn som används för att definiera TV-skärmteknik. När det gäller LED-skärmar, även om de också är flytande kristall, är differentialen belysningen med LED-lampor, som ligger bakom skärmen och ger som en fördel minskningen av energiförbrukningen.

I praktiken slutar bilden också att få mer kvalitet, eftersom det blir mer ljusstyrka och kontrast jämfört med LCD-TV, förutom att vara tunnare och lättare, vilket bidrar till designproblemet.
Vad är skillnaden?

Skillnaden är faktiskt totalt! Detta beror på att definitionen av Smart TV gäller den tekniska delen, medan LED-TV är en typ av skärm, oavsett vilken teknik som finns i tv-modellen. De är två viktiga egenskaper när man väljer en ny enhet, men de är inte direkt relaterade. Vi kan även hitta TV-apparater som är Smart TV och även har LED-skärm. Vet några: