OTT vs. IPTV

Världskrigets signal “IPTVIS” betydde för alla sidor kraftfulla förluster, men också en chans till seger. Dagens IPTV är inte så blodigt, men det kan förändras lika mycket i maktbalansen.

IPTV förenkling är inget annat än utbyte av multimediematerial/TV via internet. Företag som använder IPTV inkluderar NowTV, Netflix, dittoTV, WhereverTV, Hulu,IPTVIS eller, till exempel, MyTV. Dessa är” new wave ” – företag som använde den befintliga offentliga infrastrukturen för att distribuera digitalt multimediamaterial mot en lämplig avgift. Hittills har denna typ av innehåll distribuerats över ett slutet nätverk dedikerat till ditt företag via tjänster som IPTV.

Skillnaden mellan obydwama-lösningar beror på det faktum att OTT, till skillnad från den vanligaste IPTVIS, använder Internet, bryr sig inte och behöver inte investera pengar med Infrastruktur, tar inte kvalitet och skiftar ansvaret för IPTVIS kvaliteten på sin internetleverantör och utrustningsägaren (dvs. mottagaren), ger vanligtvis inte realtidsmaterial (idrottstävlingar), problemet är låg IPTVIS kvalitet, utan snarare brist på kvalitetskontroll och fördelen med låg kostnad, både för företag och kunder, och IPTVIS användarvänlighet på olika enheter. De senare två de facto bestämmer framgången för en OTT-lösning, eftersom båda Internetleverantörer och enheterna själva uppfyller de flesta av OTT-kraven.

Dynamiken i Ott-erbjudandet framgår åtminstone av det faktum att Netflix i USA genererar mer nätverkstrafik än IPTVIS, för att vara mer exakt genererar Netflix upp till 33% av trafiken, medan YT bara 17%.

IPTVIS, tack vare sin användarvänlighet, låg kostnad och ganska bra kvalitet, skapar ett växande kundintresse. Analytiker föreslår-av goda skäl-att om några år kommer ott att slå IPTV, vilket långsamt händer med GB, men inte längre i Frankrike. Som du kan se är kulturen och utbudet av operatörer i ditt land av stor betydelse här.

Utvecklingen av IPTVIS är ett exempel på “digital störning”. detta kommer utan tvekan att påverka reklam erbjudande – kanske servering dedikerade eller interaktiva annonser eller till och med automatisera produktplacering kan genomföras lättare på ott-plattformar än IPTVIS. Tiden kommer att berätta.

Du hittar fler bra fakta om IPTV och andra nyheter från IPTVIS på nätet, eller om du besöker IPTVIS!